AMIT A SPORT ÉS TÁPLÁLKOZÁS TÉMÁRÓL TUDNI KELL

 

Sok dolog van amiről érdemes tudni a sporttáplálkozás témában. A SQUEEZY “Tudás” gyűjteményében nem csak a sport és táplálkozás alapjairól olvashatsz, hanem kitértünk a sportolók energiaszükségleteire is a különböző terhelési fázisokban. Konkrét alkalmazásajánlás is megtalálható a SQUEEZY termékekhez a futó, kerékpár és triatlon sportágakban.

Ha valaha is feltetted magadnak a kérdést, vajon mennyi szénhidrátot használok fel egy verseny alatt, vagy hogyan tudnám megakadályozni a görcsöket edzés közben, itt erre is hasznos tippeket találsz. A SQUEEZY sok éves tapasztalattal rendelkezik a sport és táplálkozás témában, tudjuk, hogy mik a leggyakrabban feltett kérdések, ezért érdemes egy pillantást vetned ezek összegzésére: Sporttáplálkozás GYIK

 

Tudás gyűjtemény Sport és táplálkozás témában

 

 

Szeretnénk veled szintén megosztani a SQUEEZY alapítójának és az első energia zselé piacra vezetőjének, Roger Milenknek az írását az Alapok és Mítoszok: Sporttáplálkozás kerékpárosoknak címmel. KATTINTS IDE és kérd te is a tanulmányt, amelyben érthetően ír arról Mit?, Mikor, Mennyit? kell fogyasztanod ahhoz, hogy a legjobb formában legyél és elérd a céljaidat vagy olvasd el a fejezeteket külön külön szedve:

 

sporttáplálkozás pdf