SQUEEZY ATHLETIC - FOGYÓKÚRÁS

Hatékony diéta a SQUEEZY WEIGHT LOSS diétás termékekkel

Azok számára, akik pár hét alatt szenvedés nélkül meg akarnak szabadulni a zsírfeleslegtől a SQUEEZY ATHLETIC termékcsalád a megfelelő választás.

Teljes értékű étkezést helyettesítő termék!

A SQUEEZY ATHLETIC értékes fehérjéket, energiát tartalmaz – szénhidrátok és rostok nagyon alacsony glikémiás indexszel (<20). Ezt az egyedülálló eredményt a Vitalose20®-nak, egy többszörös erjesztésű, védett gyártási szabadalommal készült, teljes kiőrlésű búza terméknek köszönheti, mely alacsony egyszerű cukor (szénhidrát) és gazdag oldható és oldhatatlan étkezési rostokban, különösen megkülönbözteti mindentől a nagyon alacsony glikémiás index és a hasonlóan rendkívül alacsony glikémiás töltés.

Kinek ajánljuk a ATHLETIC termékeket?

Sportolóknak, fitness versenyzőknek, modelleknek és azok számára, akiknek a munkája, környezete megköveteli, hogy mindig formában legyenek.

ATHLETIC – Éhezés és Stressz nélküli hatékony diéta

View: 24 48 Mind

  • Keverd a shékedet - Ready to go! A nagy nyílásnak köszönhetően könnyen betölthetjük az italporokat és a folyadékot. Szorosan tartó lezáró kupaknak köszönhetően nem kell tartani tőle, hogy a szállítás közben szivárog a táskában . [info animation_delay="0" animate="" ]A SQUEEZY termékek megvásárolhatóak a partnereinknél és a SQUEEZY Magyarország hivatalos webáruházában a www.simplesport.hu-n (szállítás 890 Ft…

  • Súlycsökkentés étkezést helyettesítővel A SQUEEZY ATHLETIC egy étkezést helyettesítő termék a hatékony súlycsökkentéshez. A termék egy "testtömeg szabályozó teljes napi adagban" vitaminokkal, rostokkal, értékes fehérjékkel, szénhidrátokkal és ásványi anyagokkal. Az ATHLETIC nagyon alacsony glikémiás indexel rendelkezik (GI < 20)!, köszönhetően a benne található Vitalose20®-nak[modal title="Vitalose20®" button_text_opener="Vitalose20®" opener="button" button_style="normal" ]A Vitalose20® egy többszörös erjesztésű, védett gyártási szabadalom,…