i:am MINERAL TABS sótabletta

i:am MINERAL TABS sótabletta

 

Sótabletta sportolóknak az ENDURAID-től

 

enduraid

Az <i:am> MINERAL TABS sótabletta tartalmazza a sportolók számára kulcsfontosságú elektrolitokat a hatékony hidratáció és regeneráció érdekében. Használatával megfelelő arányban pótolhatjuk a sportolás közben elveszített Nátriumot és Káliumot, valamint Magnéziumot.

Tökéletes választás sportolóknak és a szabadtéri aktivitást végzőknek.

Az <i:am> termékek megvásárolhatók a SQUEEZY hivatalos webáruházában a Simplesport.hu-n:

<i:am> MINERAL TABS sótabletta – ENDURAID

 

A Nátriumot, Káliumot és Magnéziumot tartalmazó készítmény használta, hozzájárulhat a normál izomfunkciókhoz, segít fenntartani a szervezet optimális elektrolit egyensúlyát. A sótabletta használatával elkerülhetőek az izomgörcsök és az elektrolit egyensúly zavar következtében kialakuló fáradtság és kimerültség.

 

 

Tápanyagérték  <i:am> MINERAL TABS sótabletta:

 

Tápérték per Napi adag (8 tabletta) 1 tabletta
Nátrium 1600 mg 200 mg
Kálium 344 mg 43 mg
Magnézium 120 mg 15 mg

 

Összetevők <i:am> MINERAL TABS sótabletta:

Nátrium klorid, maltrodextrin, emulgálószer (Cellulóz), csomósodást gátló (ortofoszforsav kalcium sói, magnézium sók) kálium citrát, magnézium oxid, csomósodást gátló anyag (szilikon dioxid)

 

Javasolt használat:

Könnyű edzés esetén sportolás előtt és után 1 db sótabletta, sportolás közben óránként 1db sótabletta fogyasztása 2dl vízzel.

Erős edzés esetén és 25Celsius fok felett edzés előtt és után 2db sótabletta, sportolás közben óránként 1db sótabletta fogyasztása 2dl vízzel.

 

 

Figyelmeztetés: A diétás élelmiszerek nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étkezést és az egészséges életstílust.

Ne lépjük túl az ajánlott mennyiségeket. Tartsuk távol gyermekektől.

Szavatosság: a dátumot lásd a doboz alján.

Tárolási körülmények: Tartsuk a dobozt 5-30 fokos hőmérsékleten. Tartsuk távol hőhatásoktól, nedvességtől és napfénytől. Ne tároljuk tovább 6 hónapnál a doboz kinyitása után.

Nettó súly: 156 g

Gyártja: ENDURAID

Az <i:am> termékek megvásárolhatók a SQUEEZY hivatalos webáruházában a Simplesport.hu-n.

enduraid