SQUEEZY SPORT TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ TERMÉKCSALÁD

A SQUEEZY sport táplálékkiegészítők megfelelő megoldást nyújtanak minden sportágnak

Sportitalok, energia gélek, szénhidrát és fehérje szeletek, valamint kiegészítők alkotják a SQUEEZY sport táplálékkiegészítők kínálatát.

MINDEN SQUEEZY TERMÉK SZÜKSÉGTELEN ÖSSZETEVŐK NÉLKÜL VAN ÖSSZEÁLLÍTVA.


KATTINTS IDE MINDEN TERMÉK MEGJELENÍTÉSÉHEZ

 Milyen a jó sport táplálékkiegészítő, ami valóban a sportolók igényeit elégíti ki?

A sport táplálékkiegészítőknek

  • gyorsan és hatékonyan kell hatniuk,
  • az érzékeny gyomor számára is jól tolerálhatónak,
  • minden ízlésnek megfelelve változatos ízekben,
  • mind emellett könnyen kezelhetőnek és szállíthatónak is kell lennie.

Ezek a legfontosabb szempontok minden új SQUEEZY termék fejlesztésekor.

 

Sport táplálékkiegészítők – sportolóktól sportolóknak

 

A cégünk sporttáplálék választéka élsportolókkal és sporttáplálkozás tudomány szakembereivel együttműködve lett fejlesztve, mindig előtérbe helyezve a sportolók szükségleteinek kielégítését.

Így jöhettek létre olyan energia gél íz alternatívák, mint a magasabb sótartalmú paradicsomos vagy a friss kesernyés sör ízű energia gél. A környezettudatosságot szem előtt tartva, a visszazárható és újból használható, újratölthető ENERGY GEL palackos csomagolásban is a SQUEEZY termék innovációinak a része.

 

Az “EGYSZERŰSÉG” a mottóink közül a SQUEEZY sport táplálékkiegészítőinek csomagolásában is megmutatkozik

SQUEEZY sportital kollekció

SQUEEZY sportitalok megkülönböztetve 3 különböző színben

 

A termékeink csomagolása piros, narancssárga vagy sárga.

Ez a jelölés különbözteti meg a termékeket, melyek koffeinnel (piros) és koffein nélkül (narancssárga), valamint a regenerálásra szolgálnak.

 

Alapvetően minden termék szénhidrát tartalmának összeállítása az egyszerű és összetett szénhidrátok komplexe. Ez a szénhidrát mix biztosítja, hogy a szervezet energiához jusson rövidtávon a fruktózból és a glükózból, míg a hosszú távú energiaellátásért az összetett szénhidrátok felelnek, mint a maltodextrin vagy az izomaltulóz.

Továbbá, a termékeink tartalmaznak ásványi anyagokat, mint a nátrium és kálium és egyes esetekben magnéziumot. Ezek az ásványi anyagok szolgálják az izomzat támogatását (görcsök elkerülése) és a különböző anyagcsere folyamatokat, mint az energia anyagcsere.

 

A súlycsökkentés területén egy különleges étkezést helyettesítő terméket kínálunk. A SQUEEZY ATHLETIC egy italpor, mely shékerben összekeverve fogyasztható, amely nagyon alacsony glikémiás indexxel (< 20) rendelkezik. Fő összetevője a VITALOSE20® – egy többszörösen fermentált teljes kiőrlésű búza. Továbbiakban a termék tartalmazza a fontos ásványi anyagokat és vitaminokat.

i:am MINERAL TABS sótabletta

I:AM MINERAL TABS SÓTABLETTA

SÓTABLETTA SPORTOLÓKNAK AZ ENDURAID-TŐL