Szponzorációs tudnivalók / kérelem sportolóknak

 

Már próbáltad a SQUEEZY termékeket? Beváltak és szívesen használnád a jövőben is a céljaid eléréséhez? Remek!

Ha eredményes vagy a sportágadban és ennek köszönhetően nagy követőtábort építettél ki, akikre hatással vagy…

Olvass tovább!

 

A SQUEEZY SPORTS NUTRITION a világ első energia zseléjének feltalálója és kiváló, Németországban gyártott energia pótló termékek széles kínálatát kínálja a sportolóknak.

Szívesen dolgozunk együtt olyan profi, fél-profi és amatőr sportolókkal, akik eredményesek a területükön, olyan projektekben vesznek részt, ami nagy médiafigyelmet kap.

Mivel sok megkeresést kapunk, kérlek olvasd el figyelmesen az itt leírtakat és töltsd majd ki a kérelmet annak érdekében, hogy felülvizsgálhassuk, hogy milyen lehetőségeket tudnánk számodra biztosítani.

 

 

Miben és hogyan tudunk segíteni?

 

 Még mielőtt tovább olvasol, pénzbeni (monetáris) támogatás nem a mi világunk, ebben mi nem tudunk neked segíteni. Adjuk meg az esélyt erre a szolgáltató cégeknek.

A szponzorációra fordított termék keretünk korlátozott, ezért a termék támogatásra csak minimális lehetőség van. Ha ilyen megoldásban gondolkodnál, akkor fontos, hogy megértsd, amit elvárunk tőled, hogy kiemelkedően sikeres legyél a területeden, nagy, –elkötelezett hazai követőtáborral (2000+) rendelkezz a sportolói social media profiljaidon (Instagram, Facebook), ahol rendszeresen publikálsz hasznos tartalmakat és további előny, a saját weboldal/blog, ahol szintén tudod prezentálni az együttműködésünket.

Fontos! Ebben az esetben olyan együttműködést keresünk, aki eléri a célközönségünket, a manapság legnépszerűbb csatornákon, mint a social media. Kérlek értsd meg, hiába értél el sikereket, ha nem építettél ki egy követőtábort, akikre hatással vagy és rendszeresen el tudsz érni az értékes üzeneteiddel, tehát nem tudod hatékonyan prezentálni az együttműködésünket, nem tudod bemutatni a termékeinket.

Együttműködés keretében a költségeid csökkentésében is tudunk segíteni. A SQUEEZY sport táplálékkiegészítők árából lehetőségünk van kedvezményt biztosítani adott mértékekben.

 

 

Amiben tudnál nekünk segíteni:

Az edzéseken, versenyeken használt kulacs és a mezeden feltüntetett SQUEEZY logó egy olyan lépés, amivel indítanánk, ez az amit általában mindenki tud vállalni.

A social média, saját blog és a sajtó megjelenések fontos lépés a jövőbeni együttműködésünk számára. Jó alapot jelent, ha a Facebookon, Instagramon több ezer lekötelezett követőd van és nekik azokon a felületeken rendszeresen publikálsz.

Fontos! Egy-egy poszt alá elhelyezett hashtag sajnos nem elég, de talán érzed, hogy miért nem. Hasznos, érdekes tartalmakat kell, hogy adj a követőidnek, versenybeszámolókban megemlítve a SQUEEZY márkát, és a termékeket, amit használsz, képekkel illusztrálva.

Te egy Influencer vagy, figyelnek rád, hallgatnak rád! Igaz? Ezért felelősséged is van!

Megjegyzés: Intagrammal kapcsolatban – főként hazai követőkkel kell, hogy rendelkezz, mi nem a spanyol és angol vagy más angol hashtaget követő sportolókkal szeretnénk megismertetni a termékeinket, de a vásárolt követőket is hamar ki lehet szúrni. A legjobb, ha a követőid javarészt ( > 80% ) magyar.

Szponzoráció kérelem sportolóknak

-

Sportágad, sikerek, célok

-

Média jelenlét és aktivitás

Nagy jelentőséget tulajdonítunk a közösségi média jelenlétnek és az azon keresztül végzett kapcsolatépítésnek a valós hazai követőkkel. A kérelem benyújtásakor ezeket ellenőrizzük.
-
-

Szponzorációs elképzelések